Já nemůžu poradit co se týče miminka,ale pořídila jsem je teď ve 3 letech dcerky,trpí na koliky od malička,později jí byla zjištěná nesnášenlivost BKM a vaječného bílku,jsme teď už na dietě a krevní testy po půl roce byly ukázkové,nic méně prostě bude asi ten typ co ho nadme většina potravin a vzhledem k tomu,že nemůže zakysané výrobky s živýma kulturama,zkusila jsem ty kapky koupit(cena je teda šílená;-) asi proto se ptáš) a musím říct, že po třech letech najednou došlo k ústupu nočních pláčů,kdy opravdu dcerka ječela a stačilo hladit,nahřát bříško,případně ji k sobě bříškem tulit,dcera se vyprděla a spala dál,nic méně se to opakovalo několikrát za noc a po těch kapkách je to tak o 95% lepší,dokonce jsme už zažili i prospanou noc,což je pro mě něco neuvěřitelného po těch letech
. Zároveň jsem je dávala i starší dceři,která tou dobou brala antibiotika a většinou má při braní průjmovitou stolici a i to bylo tentokrát v pořádku,i když na to by asi stačila nějaká obyčejná probiotika.Takže já bych do toho při urputných potížích určitě šla.