Ouška mají samočistící schopnost, kterou člověk právě narušuje čištěním a navíc mázek plní prý nějakou ochrannou roli. Má se otírat JEN to co vyteče ven, příp. jednou za čas -já to dělám fakt ale opravdu jen co já vím 1x za 3 měsíce možná i později... že vezmu takovou tu tyčinku ve tvaru hrušky jemně ouško vytřu. Takhle jsem byla poučená na ORL a jen podotýkám, že na záněty oušek mé holky netrpí. Teda mladší trpěla, ale po Prevenaru je to už rok naprosto o.k.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.