| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

aha,tak nechodící, to je jasný~t~
A když to ještě kontroluješ měřidlem, tak jo, ne všude to měřidlo ale mají a já většino s tou špejlí chodím,mám ji v tašce:-)) Já totiž klukům boty předvybírám,pak tam s nima jenzaběhnu a dovyberem.Ale poslední dobou kupuju hlavně ecca a tam je to jednoduchý, vyndá se vložka,stoupnu na ni a mám to..
Dokonce u zimní Tchibo měly vyndavací vložku, adidasy mají taky.
Ale roční-a o tý je tady řeč, tam fakt prst dozadu nepomůže,. mně malá skrčí prsty i když nakročí,dáš jí prst dozadu vždycky...A špičky pro tak malý dítě jsou vždycky široký,tam problém není...

Mě vždycky fascinujou ty matky,který dají dítěti botu, strčí prst dozadu,zmáčknou špičku a je to....Podle toho fakt prd poznají.A proběhnout je nechávám vždycky,třeba u davida mámnavíc tenproblém,že mu jsou všechny boty široký...~g~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.