| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To jsme řešili před týdnem. Kupovala jsem podzimní. Dcera má bačkorky 19 akorát, byli jsme v 5 obchodech bez táty - horor, pořád někam běhala, nechtěla zkoušet, ale nakonec mám dobrý pocit z těch, co jsme koupili. Jsou to 21, ale při vyndání výstelky zbývá cca 1cm v nožičce s teplou ponožkou, tudíž až bude mít punčocháčky a tu ponožku, bude to akorát.
Prodavačky neporadily nikde!!! Ale u Bati měli měrku na vnitřek boty a ve zdravotnické obuvi nám doporučila dát palec za patu~d~ - ať jsem vzala jakékoliv boty, tak jsem tam ten palec vždy narvala! No a v další obuvi nám nabídly 23 a paní přesvědčovala, že ještě budu za větší ráda~q~! Takže jsem se spolehla na porovnání vzhledu bot ku vzhledu k dítěti, tj, jestli nevypadají moc veliké či malé, pak jak v nich chodí a hlavně běhá (jestli nezakopává a jestli v nich nepláče) a na omačkání ze všech stran. Dcera má ještě vyšší nárt a širší nožičku u palce, takže jí každé botky nejsou i když císelně odpovídají.
Vyndat výstelku nás napadlo až doma - no pro příště. Výstelka je pevná, takže se i přes vyndavání určitě nikam posouvat nebude - doufám, uvidím.

Jinak první botky jsem koupila o hodně větší, nožička necelých 18 a boty na ven 20 a bylo vidět, že jí jsou větší - dost zakopávala, jakoby se v nich kolíbala a tak jsme pak koupili 19 sandálky - stejně přišly teplejší dny, tak to nevadilo a nestály moc. Ale tím, že jsem udělala tu zkušenost už vím, jak vypadá dítě, co chodí v příliš velkých botičkách.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.