Přidat odpověď
Ilono:
První věc je ujasnit si, jestli by ti s ním bylo líp než bez něj-
což, podle toho že máte děti, a dává ti najevo že tě má rád a doma funguje - patrně nebylo (ale to musíš vědět ty, já do toho nevidím).
Jde o to, uvědomit si, jestli máš nebo nemáš šanci najít lepšího- a jestli v rámci toho se vyplatí i riziko, že odejdeš a zůstaneš sama.
Rozchod je poslední možnost (nemá smysl brát v úvahu cvoky, kteří se rozejdou a sejdou stokrát a lítají nesmyslně sem tam ).
Další věc je, co bys chtěla na vašem vztahu změnit-
s tím, že je nesmysl uvažovat o tom, že by přestal být na chlapy. Spíš jde o to, jestli máš nebo nemáš pocit, že do toho dáváš víc než on, jak moc ti to za to stojí.
Pak si ujasnit, co bys TY potřebovala aby ses cítila spokojenější- aby se on víc věnoval dětem a tys měla víc času na sebe? Chtěla bys ještě to další dítě? Chtěla bys ocenění- co přesně by trpo to měl on udělat? Máš pocit, že životě ztrácíš? Nehledej svoje štěstí jen v mužském- daleko spíš ho najdeš v sobě, když začneš dělat něco, co tě baví, v čem jsi dobrá....
Další věc je, ujasnit si, které myšlenky jsou "konstruktivní" - tj. dovedou tě k nějakému zlepšení, umožní ti mít to, co bys chtěla-
a které tě nikam nedovedou "on má všechno a já ne"- "já se obětovala a on to neocenil"- to tě opravdu nikam nedovede.
Hele, pokud on "má vše" a stojí o to to neztratit- tak ty máš velkou šanci získat taky dost na to, abys byla šťastnější- a současně měla úplnou rodinu a tohohle chlapa, který tě má rád.
Předchozí