| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, prosím všechny, co s tím mají nějakou zkušenost, aby mě dostali do obrazu. Připadám si jak spadlá z višně. Dnes jsem byla s 8letou dcerou na první návštěvě ortodoncie. Podle lékařky to vypadá na vážnější vadu - mezera mezi horní a dolní čelistí při skusu, užší čelisti, takže následně nějaké extrakce - prostě je toho víc, ačkoli dle naší stomatoložky to měla být spíš jen taková konzultace, jestli je něco potřeba. Vše mi bylo věrohodně a logicky vysvětleno, tak do rovnátek a následných procedůr, ač neradi, půjdeme. No a teď co mě zarazilo: dostala jsem přednášku, že pojišťovna (OZP) část nákladů hradí, ve stylu čím větší vada, tím větší úhrada, a termín na otisky. Ty budou stát kolem 1400 Kč. Zalapala jsem po dechu a teď bych chtěla vědět, jestli je tohle normální cena? (Za obě čelisti dohromady). Taky jsem zacvakla 60 Kč, prý za rentgen, to mi došlo až doma, že je nějaká blbost, předpokládám 30 za návštěvu a vyšetření, těch dalších 30 dekodovat neumím, ale zdá se, že to bude při takových palbách podružnost. Co vy na to?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.