Přidat odpověď
Bufy, vydrž. Po návštěvě poradny budeš chytřejší. Ona to každá diabetoložka bere trochu jinak.
Já třeba musel asnídat nadvakrát, protože celý krajíc chleba byl po ránu moc. Jogurt jsem po ránu nebyla schopna pozřít, banány nejím, takže to byla výhoda. Když jsem měla hlad, chroupala jsem tvrdý sýr, ten nemá cukr žádný.
Miminko bude v pohodě, toho se neboj. kromě cukru by ti taky měli dělat pravidelně UTZ při kterém se měří průtoky krve placentou, což je práve u cukrovky potřeba hlídat. protože pokud máš dlouhodobě vysokou hladinu cukru, můžou se začít zužovat cévy, které vyživují placentu a tím je mimi špatně zásobováno živinami a kyslíkem. Ale tohle všechno si gynekolog pohlídá, neboj se. Kdyby bylo cokoli v nepořádku, tak tě odvelí do nemocnice dřív a budou tě hlídat, případně vyvolají porod. Ale myslím, že to bude určitě v pořádku. u tebe je asi největší problém, žes byla hodně zvyklá na sladké.
Mě diabetoložka přímo řekl,a že dneska už se vlastně nejedná o dietu, ale o racionální stravu, kterou by měli jíst všichni.
Předchozí