Při první dceři jsem měla těžké boje s mamkou. Pořád chtěla učit chutě. Tak v 5 měcících jsem rezignovala. Máti jí dala banám, malá všechny pořádně oblila a dál to nechali na mě. Kecy byly dál, ale aspoň jen kecy. Teď mám klid, protože mamka začala dělat chůvu a chodí s děckama k doktorům, vodí do školky, do kroužků, na hřiště a tam slyší matky, jak to dělají ony a už si nemyslí, že já jsem nějaká fanatická kojička.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.