Ahoj, přečetla jsem si všechny vaše příspěvky a jsem opravdu překvapená, že každý tvrdí něco jiného. Mám syna 3,5 roku a dceru 1,5. Synovi zjistili na 3 leté prohlídce padající kotníčky. Všimla jsem si toho i já trochu dříve. Na ortopedii nám předepsali ortopedické vložky. Za půl roku žádná změna. Kotníky mu stále padají, má ploché nohy. Teď má nové zimní boty od Pegres - kožené "sněhule" na suchý zip. Vevnitř má ortopedickou vložku. Doma nosí kožené sandálky z léta od Fare s ortopedickou vložkou. Ve školce klasické látkové nazouvací papučky bez ortopedické vložky. Nemůžu se dívat na to, jak "šmajdá" bez bot. Hrůza. A dcera má už od pohledu taky náznak padajících kotníků.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.