Ahojky všem vám kdo se rozhodujete kde přivedete svoji ratolest doporučuji nemocnici HB kde i já jsem přivedla 26.08.09 svého synka Dominička a nemohu si na nic stěžovat bohužel jse narodil o 5 týdnu dříve tak mě dali potom na 5patro kde jsou 2 pokoje 3lůžkové a 1pokoj kde mají inkubátory tam sem měla i já Dominika protože měl jen 2150kg tak si tam chviličku pobyl apak jsem byli spolu na pokoji kde jsme čekali na 2500kg aby nás pustily domů ale ta péče o syna ale i mě byla úplně fantastická píšu teda o oddělení na nedonošené protože jsem na porodnici neležela tak to nemohu popsat ale jinak opravdu skvělé.Také tam je p.dr.weberová která moc dobře pomůže s kojením těm maminkám kterým to moc nejde tak holky a budoucí maminky nerozmejšlejte se moc a šup do HB Monča
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.