Mimo, vzhledem k tomu že už se mnou a mou "hroznou postavou" vydržel už deset let a zplodil tři děti, tak to se mnou asi nebude tak hrozný, i když říká že v korzetu jsem měla větší prsa (když jsme se seznámili byla jsem čerstvě po operaci páteře), kdyby prej se mnou začal chodit v létě, tak se mnou ani nechodí, páč jsem v kalhotech maskovala ty svý X-ky a že mám prdel jak štýrskej valach (ale z toho ho vyvedl zas můj tatínek, který této partii dává "přednost" a pravil že "aspoň je do čeho praštit)
A malý prsa? Z toho mě vyvedl jeden z mých první "vážných" známostí, za což jsem mu neskonale vděčná protože to byl největší mindrák který jsem kdy měla.. prej "nejsou malý, ale tak akorát do ruky" A to si říkám furt dokola
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.