nic novýho?
![~d~](/g/s/29.gif)
![~d~](/g/s/29.gif)
My opět za DU dostali trojku s vykřičníkem!!kašlu na ni!!!Prudit ho za sklon fakt nebudu!!!!jsem ráda,že to dokáže napodobit-a že to vypadá jak daný písmenko...a nebudu ho buzerovat,že to ejště nemá správným sklonem-samo,že mu to řeknu,aby věděl,ale netrvám,aby to tak napsal,protože to stejně nedokáže
![~a~](/g/s/26.gif)
,jenom bych mu to znechutila....a mají nástěnku,kde jsou vystavení každý týden ti nejlepší...a danek tam je jako nejlepší čtenář
![:-)](/g/s/0.gif)
..a prý potřebuje ještě dvě fotky-kdyby byl nejlepší počtář,a nebo nááhodou nejlepší písař
![~t~](/g/s/20.gif)
-tím mě fakt pobavil,že si tak věří
![~t~](/g/s/20.gif)
jinač řešíme kroužky-konkrétně tančení..jak předtím prskal,že atm nechce,že je to debilní,že ho to nebaví a scény,tak teď docela v pohodě-samo,že řekne,že se mu nechce...a to ho tam ještě chtěla nechat učitelka minule dýl-že on už není "maloch" a nemá končit tak,jak končil loni a doteĎ...tak jsem ho chtěla nějak ukecat-tak on,že nééé,že tam teda nebude chodit vůbec
![~:(](/g/s/4.gif)
-to už loni říkal,že nechce být nikdy druhá skupina,aby tam ještě musel zůstávat....no,a to ještě nevěděl,že když bude v druhé skupině,tak ta že má tančení ještě i v pátek
![~:-D](/g/s/1.gif)
...ale už jsme se domluvili-pač zas vyváděl,že nechce do plavání /a tam se mi to taky moc nelíbí,mají takovou krávu a ještě tam musíme hodinu čekat ve městě/,tak jsem mu řekla,že jestli chce vyměnit od pololetí plavání za taneční-tak ještě nakonec nadšeně souhlasil
![~t~](/g/s/20.gif)
![~t~](/g/s/20.gif)
..takže od ledna to bude mít dvakrát týdně..a v pátek nevadí-nemusí dělat úlohy.Akorát můj bude prskat,že pro nás musí jezdit v šest večer