| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moje děti obě chodili do ZUŠky několik let. Nejdříve na flétnu,potom na klávesy,syn koketoval z kytarou,ale ta ho nechytla,tak teď skončil u bicích a je naprosto spokojený.
Má soukromého učitele,kluka,který má vystudovanou konzervatoř a sám hraje. ZUŠku jsem zrušila i když mě to moc mrzí. Děti chtěli hrát,ale oba strašně neradi chodili na ty teorie.
Já z nich nechci mít profesionální hudebníky,ale chci,aby měli možnost pokud budou jednou chtít si zahráli,takže je rozhodně nenutím,ale podporuji je v jejich zájmech. Nerada bych,aby mi jednou vyčetli,že tu možnost neměli. Zkoušelo je několikrát pár lidí z konzervatoře i z té ZUŠky a tvrdili,že talent a sluch mají,tak ať hrají. Nevím sice,kde to vzali,ale,když talent mají je škoda ho nepodpořit. Lepší,když synek doma bude mlátit do bicích,než,aby se mi někde flákal.
No a malá se snad ke klávesám zase vrátí. Zatím občas s bráchou tříská do bicích a jde jim to hezky. Já,když do toho mydlím,tak nestíhám kopák,hitku a ještě ten další buben,prostě mi to ten rytmus nedá a jim krásně. :-)~R^

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.