| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

U Apolináře jsem rodila v půlce srpna na porod. sálu 2. Před porodem jsem si na internetu přečetla článek Porodním sálem krok za krokem (http://www.mojebetynka.cz/clanek/78/porodnim_salem_krok_za_krokem.html). Tak jak je to tam popsané to přesně proběhlo. Epidurál mi dali bez problémů. Po porodu jsem byla dost vysílená a tak mě na odd. šestinedělí ochotně odvezli vozíčkem. Mrnouska si vzali sestry na dětské odd. Byla jsem na P3. V noci se mi udelalo zle (nízký tlak, málo železa ze ztráty krve). Jiná maminka z pokoje došla pro sestřičku, která se o mě po zbytek noci starala - kontrolovala mi pravidelně tlak každou hodinu až do rána, dostala jsem energ. nápoje a piškoty na doplnění energie. Vzhledem k noční nevolnosti jsem ráda, že jsem mrnouska neměla u sebe. Nevím jak bych se o něj postarala, když jsem neměla sílu starat se o sebe. Myslím, že je to i praxe v jiných nemocnicích, že na první noc jsou mrnouskové na pozorování u sester na dětském odd.
Jako prvorodicce mi na zacatku chybeli informace o laktaci - kolik toho mimi ma vypit a jak to je s tim vazenim a jaky to ma vyznam na jejich zdravi. S laktací jsem pak měla problém,prsa mi ztuhla jako silikony a mrnousek ackoliv sal jak divy, nic nevysal. Hned jsem to resila se sestrama - vystridaly se na me vsechny laktacni poradkyne co tam byly. Nakonec, po inhalaci oxytocinu, mi prsa povolily, ale i tak jsem plne nekojila.
Cipky nam nabizely sestry 2xdenne, navic je tam sesterna, kde jsou vždy otevřené dveře. Jde o to se ozvat a říci co potřebuju - na čele to napsané nikdo nemáme.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.