Přidat odpověď
ano, chápu, že je autorka vystresovaná a vynervovaná, ale myslíte si, že její dcerka je v pohodě? tu asi nic nerozhodí, že? Co to je za falešnou solidaritu? Lízo a vlad. možná jste nic takového jako děti nezažily, já ano, a můžu říct, že jsem rozhodně byla vystresovanější než matka a navíc jsem též měla fyzické obtíže narozdíl od mami, a myslím, zakladatelčina dcera má nárok na to, aby tuto nelehkou situaci její mami zvládla a byla jí oporou. Opravdu si myslím, že násilím by se toto řešit pokud jen trošku možná nemělo. Psychické následky takového násilí na sobě jsem si řešila až do mladé adolescence. Tak pojďme se nejen falešně utěšovat, že to bude dobrý a v poho, ale též informovat o stinných stránkách takové léčby a pokud to jen trochu paní přiměje, aby se pokusila celou situaci řešit jinak, konzultovala třeba ještě s jiným odborníkem, vyzkoušela alternativní metody, včetně jogurtu na noc (místo mastičky), zamyslela se nad co nejlepší prevencí, tak budu ráda a bude to mít smysl. Paní nijak neobviňuju, ani jí nepodrývám tím, že jí napíšu svůj pohled na věc, možná jej potřebuje slyšet, když založila takové téma, třeba váhá jak dál...
Předchozí