| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

muflon zvladnete to, uvidis. Hlavne se hod do pohody ty. Holcicka je podle meho nazoru jeste mala aby z toho mela mit nadozivoti traumata. Sestileta holcicka mozna, dvanáctiletá pri spatnem pristupu téměř jistě. Ale dvouletá to podle mě zapomene. My byli s ani ne 3letou dcerkou na trhání zubů v narkóze, dvakrát, o rok později na mandlích. Ted je jí 6,5 a vůbec si nevzpomíná na to co se dělo ani kdyz se ji zeptam. A to tehdy jsem byla přesvědčená že to je úzkostné dítě a bude mit trauma do smrti, strašně jsem její problémy prožívala, během zákroku jsem bulela na chodbě.

Já si myslím, že když to rodič má srovnané tak to dítě bere lépe. Manzel je pohodar a lekarske zakroky vnima jako ze nam pomahaji. A zajimave je, ze jemu deti nikdy nedelaly sceny u doktoru. Me pokazde.

ten nutrolinB je super, davala jsem ho detem po antibiotikach kvuli obnove mikroflory.

To ze brecela u doktorky si myslim bylo spis tim, ze nevi co se deje, je v obavanem lekarskem prostredi apod a to ji desi nez aplikace kremu. Zvlast jestli cipky bere v pohode. A jestli uz jsi zkousela vsechno mozny, pak bych v zadnem pripade nesla do "babskejch rad". Jako podpurne ano, ale ne jako hlavni lecbu.

hodne stesti, uvidis ze to pujde uplne v klidu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.