Páťovi jsem koupila kombinézu novou, ale zatím v ní moc venku nebyl. Jak tedy na roztoče v oblečení? Často prát při vyšší teplotách? Nebo stříkat ještě takovým tím sprejem, jak mají v lékárnách? Ty sítě do oken jsou nějaké speciální? My máme sítě na okna, ale obyčejné. Tím by prach a další prošlo. Na potahy na gauč jsem koukala na internetu, ale našla jsem jen nějaké v Quelle a přijdou mi strašně drahé.
Dají se někde najít nějaké informace o voskování podlah? Já bych se na to majitele zeptala. Už takhle tady lítám s voskem od škrábance ke škrábanci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.