Jsem již maminkou čtyřleté kačenky, která se mi narodila v mostecké porodnici. To, co si tam člověk musí prožít, je někdy vážně trapné a nedůstojné. Teď čekám své druhé děťátko, které se má narodit v únoru a již od začátku pečlivě vybírám a srovnávám porodnice, abych předešla tomu, čím jsem prošla poprvé. Ač jsem doktory dopředu upozorňovala a velikost dítěte a potíže v rodinné anamnéze s porodem spojenýma, nikdo mi nevěnoval sebemenší pozornost a tak se stalo, že jsem rodila 60 hodin !!! Neuvěřitelné, ale je to tak. Mile mně tedy překvapily články na téma chomutovské porodnice a čím dál tím víc přemýšlím nad touto volbou. Z Mostu do Chomutova to není nijak daleko a já bych ráda své miminko přivedla do velmi krásného prostředí důstojným způsobem. Mostecká porodnice narozdíl od té chomutovské, je jen ve strohých zelených a bílých barvách, pokoje po dvou jsou přidělovány maminkám po císaři a zbytek leží po čtyřech, přičemž, sprchy jsou tři na hlavní chodbě pro všechny maminky. Je super, že si v dnešní době může vybrat a nemusí tak nutně brát, to co je. A podle toho, co tu maminky píší, se jistě nesetkám s průpovídkama typu, maminko, to jste u toho taky tak řvala, když jste si to dítě dělala, nebo kdyby jsme měli dávat kyslík každému, kdo se dusí, kam tahle nemocnice přijde ??? A poznámka roku : na mé volání, že necítím pohyby mi bylo odpovězeno Vy toho ale naděláte .... Mají tohle maminky zapotřebí ???
Předchozí