Tak sem se obávala ale naprosto zbytečně. Dceři sem večer po koupání zavedla krém naprosto bez problému.Jako kdybych jí měřila teplotu.Ani to nepostřehla
Úplně jí obdivuju....vůbec na to ani nic neřekla, nereagovala ...prostě naprostý klid a pohoda
A ještě ke včerejší debatě...to mi totiž vážně nedá.Všechny alternativy od heřmánku, hypermanganu, lacidofilu, který brala měsíc, intimní mýdla...vše sem vyzkoušela.Sama sem nebyla nadčená navštívit gynekologa.ten krém jí tam musel zavést...musela sem podepsat papír, že budu aplikovat doma, jinam bych tam musela každý den jezdit...tak co byste dělali na mém místě vy?!Potřebovala sem vědět jak se to zavádí, jak se nastavuje aplikátor apod. Nevím, zda byste si troufli to jenom tak střelit od oka a dělat to třeba naopak špatně. Dcera prostě brečí u každého doktora...za pár minut o ničem neví. Prostě my dospělí, když máme intimní problém , tak zajdeme také k lékaři že....Ta bakterie se tam zasenese i při špatném utření ze předu do zadu.Dr. mi řekla, že to ne docela běžná věc.Ještě jednou děkuji maminky, které mě ukidnili, poradili a PODPOŘILI.Díky...