Vanko: To si tu podlahu tedy neumím vysvětlit.
Já stírám už od začátku "lepším" mopem. Má ždímání a stírání je opravdu suché. Když jsme se nastěhovali, tak jsem stírala, tak 3 krát denně místnosti podle potřeby. Dost v kuchyni, protože tam je po vaření bordel pořád. Pak se začali rozjíždět, tak jsem to musela omezit na 1 týdně a rozjíždějí se sice pomaleji, ale pořád.
Mohla by to být třeba taky nějaká reakce na mycí prostředem, ale já používám klasický Jar.
Lust jsme už vyměnili za takový omyvatelný. Tamto bych opravdu takový lapač prachu, co tu byl ještě po původní majitelce. Gauč bohužel není náš. Náš je takový malinký, který je v ložnici, ale taky čalouněný.
Až přijede majitel, tak se s ním chci dohounot, jestli by si gauč zase vzal a nebo bysme ho dali na půdu nebo do sklepa, ale zase nevím, jestli by se s ním nemohlo něco stát. Třeba nějaké myšky. Uvidím, co řekne majitel.
My máme s přítelem péřové peřiny už starší a dost do z nich lítá, tak ty už budeme asi měnit a necháme ježíška donést nové. Patriček u nás občas spí když se bojí.
Děkuji moc za rady. Určitě uvidíme postupně až odstraníne to "nejhorší" a pořídíme to spaní pro malého, tak se to třeba už začne lepšit.