V Litomyšlské porodnici se mi 21.9.2004 narodil syn Štěpán a nemohu než porodnici chválit. Nejen všechny sestřičky a pána doktory, kteří byli velice milí, ochotní a vstřícní, vše mi hezkým způsobem vysvětlovali, ale vesměs všechny lidičky kteří k nemocnici přináležejí. Vůbec jsem neměla pocit, že jsem v nemocnici a to nemocnice nesnáším vůbec dobře. Celková známka pro Litomyšlskou porodnici je u mne 1 s *. Ještě jednou všem děkuji Veronika.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.