Rodila jsem v Neratovicích před 2 týdny. Byla to nádhera. Po předchozím císařském řezu jsem v Neratovicích dostala šanci porodit přirozeně, i když se porod protahoval a o dva týdny jsem přenášela. Moc za to děkuju, protože přirozený porod je proti císaři jako nebe a dudy (i když to trochu bolí :)). Miminko jsme měli od porodu pořád u sebe. Měli jsme nadstandardní pokoj, takže i muž byl se mnou celou dobu od příjezdu do porodnice až po odjezd s miminkem domů (jeli jsme hned druhý den po porodu). Připadali jsme si jako doma. Největší dík ale patří porodním asistentkám Miladě a Věře. Obě mě moc podporovaly v rozhodnutí rodit přirozeně a obě mi skvěle radily, jak porod rozběhnout a přitom se nevysílit před samotným tlačením. Bez nich bych to nedokázala. Rodili jsme s Miladou, byla úžasná, vřelá, lidská. A nikdo nám průběh porodu nerušil. Tlačila jsem, kdy jsem chtěla, jak jsem chtěla, v kleče u lůžka v malém pokojíku, kde byl klid, a vůbec jsem si nepřišla jako v nemocnici. Vše mi připadalo úplně přirozené, skoro jako rodit doma. Dostat miminko ještě celé od mázku do náručí byl ten nejkrásnější zážitek. Ještě jednou vám, Milado a Věrko, moc děkujeme.
Předchozí