Ahoj holky, držíme pěsti at nám to všem dobře dopadne a hlavně bez velkých problémů. Já mám taky hlad, ale den ode dne je to lepší. Já sem byla zvyklá jíst opravdu hodně a každou hodinu. A nejlépe něco sladkého viz perníky, buchty, margotky, čokolády a sladké jogurty. Ale s glukometrem sem zjistila co jíst můžu. Klidně si ke svačině nastrouhám 3 menší jabka s aktivií a hodnoty jsou 5,4 což je pardání. Jsem v 32tt tak uvidím jak dopadnu do 36tt. Ještě se mi hodnoty přes 7,4 nezvedli. Opatrujte se a at to máme brzy za sebou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.