ahoj. četla jsem si vaši malou diskuzičku :-)
na začátek: podbřišek pobolívá, protože děloha se pomalu začíná roztahovat. a z toho důvodu chodí iva tak často va wc. ale nemyslela na velkou :-) ale na malou, protože rostoucí děloha začíná utlačovat močový měchýř, takže se do něj toho moc nevejde. takže tak nějak... samozřejmě že je i zácpa a nadýmání, ale záleží hodně na stravě.
jinak já jsem se snažila od vynechání ha asi 1 1/2 měsíce. bylo to velmi krušné období. také obdivuji dlouhodobé snažilky. já jsem si ten první měsíc úplně vsugerovala, že jsem těhotná. teda spíš mi to nakukali v práci. také jsem ztloustla, všichni mi říkali, že jsem jasná. ale pak jsem to dostala a bylo to. řekla jsem si, že už na to kašlu a že se už nebudu pozorovat. rozhodla jsem se nabytečná kila schodit a jak jsem se zaměřila na dietu.... šup a bylo ta tam :-)
jěstě by mě zajímalo, nebo spíš jsem ten výraz nikdy neslyšela.... že přijede teta? no tak to je gól. chvíli mi trvalo, než jsem si uvědomila, o čem je vlastně řeč :-) ale všimla jsem si, že tento výraz používá hodně pisatelek. není to jen moravský slang? :-)
chtěla jsem se tě ivo zeptat, jestli jsi na dietě, na pad nebo na inz?
tak ahoj holky
Předchozí