vědí v práci, že máš DM? můžeš odmítnout služební cestu? ví to tvoje dr, že tě posílají někam do tramtárie? ty jako těhotná přece máš právo na změnu práce pokud ti to nedělá dobře ( teď myslím vynechávat ty služebky ).
moje bábi i prabábi měli DM. jedna je na dietě a tamty byly údajně na inz. říkala jsem to dr při anamnéze a říkala, že mi bude dělat asi ve 20tt OGTT. vím, co znamená zkratka. jsem setra. ale moc jsme se o DM v těhotenství neučili. naopak padla 1 věta. a ani nejsem interní sestra, takže tato metoda se mi vykouřila z hlavy. vím snad že jen vypiješ glukózu s čajem a vezmou ti krev a pak asi za hodinu. musela bych to študovat ve starých učebnicích a ty nemám doma. můžeš mi napsat, jak to probíhá? také se snažím nejíst moc sladké, abych DM nepodpořila. a máš pravdu, že že o DM není nikde ani zmínka ať už se jedná o diabetičky nastávající matky - snažilky i těhule
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.