Říká se tomu zátěžový test. Popravdě vím o co jde, ale nikdy mi ho nedělali. Byla jsem prý jasná diabetička a prý mi nebudou trápit tělo. Vlastně těhotenská cukrovka může vzniknout v době, kdy malému ještě nefunguje slinivka a tvoje musí vytvářet inzulín pro vás oba. To je nejhorší období, pak spotřeba inzulínu klesá. A po porodu se vrátí do normálu a těhotenská cukrovka se ztrácí. Teď k tomu testu. Přijdeš na lačno, změří ti glykémku z prstu. Pak ti dají vypít něco sladkého s určitym počtem sacharidů (cukrů). Po chvíli ti zase změří glykémku. Normální lidi nechávají jezdit i na rotopedu, aby vytvořili zátěž na organismus (nevím jestli těhotné taky). A prostě jsi tam jako zvířátko na pozorování. Není to nic hrozného, jen máš potom rozpíchané prsty.
A co se týká mého zaměstnavatele, tak ví že mám DM. Ale neví že jsem těhotná. Ještě nemám průkazku, prostě nic co bych měla v ruce jen předávací zprávu od mého gynekologa. Na služebku na 100 pro nepojedu. Jenže majitel firmy je 66 letý pán, který apsolutně neuznává soukromý život.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.