| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jo, jo hezky jsi to napsala. Mimochodem mám moc a moc ráda slovenštinu. Je to pěkný a dle mě i měkkčí jazyk na rozdíl od češtiny. Já beru přátele také tak i na vzhled nekoukám, koukám jen a jen na srdíčko. Vzhled je dle mě sice fajn, ale ne to nejdůležitější. A některé ženy jsou holt ve vztazích s chlapem hotové samaritánky. A nejen ve vztazích s chalpem, prostě to mají v sobě. A některé jsou zase moc zlé.
Jo, někde to bylo, bylo to v recenzi na nějaký článek, stačí se jen kouknout a pak najít. Možná je to staršího data. Ale bylo to tam o tom přátelství. Jinak mám manžela z Afriky a máme malého syna. Ráda čtu příběhy a snažím se v nich najít nejen to dobré, ale i se poučit. Jsem na mateřské a proto se snažím číst, i když to není tak moc jednoduché, syn je živé dítko. ale sem nakouknu vždy ráda, jen sem moc žen bohužel nechodí si jen tak napsat. Škoda.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.