NO holky, ja mam 167, manzik 185, tak asi deti nebudou malenici, ja se o te vaze zminovala kvuli tem dr, co placaji matkam nesmysly, kolik jejich ditko vazi v brise!!! JInak Tada hubenoucky teda tak akorat dle meho nazoru, ma buclaty stehynka, coz se mi libi.
Pepe, no ja bokovky take mam, ale do konce tehu je nosit nebudu na tuty, ta panev se rozsiruje, mozna kdybych neztlaoustla ani kilo, coz nekterem celebritky si to pekne hlidaji, ale pak jim kouka cely zadek, tak to nosila i moje kamaradka a bylo to fakt sileny. Proste nechtela nosit tehu katata a pritom ji elzly spicky vsude i kdyz tlusta nebyla, proste ono se to tak divne roztece kolme tech boku. Ja mam tehu katata jedny Noppies a nnei videt, ze jsou tehu, ale ta cena
Pak mam legynky, syt a jendo tehu triko, zbytek normos. Normlůani dziny bez elastanu nejosu phodlne, ja mam x kalhoty co mi josu, ale kdyz se posadim, tak to tlaci, a to nemam velke bricho.
Terez, takze tchan, jo? No u nas mama a nabidli s eznami, ale chi aby byl tada doma, tak snad to bude v sikovnou hodinu a den a nebude to prekotny porod.