Ahoj holky,
tak jsem pred par dny narazila na tyhle stranky kdyz jsem hledala na netu info o tehotenskych testech a nakonec jsem se do Vasich prispevku tak zacetla, ze jsem je prelouskala vsechny najednou :o)) docela dost jsem se dozvedela nejen o tt, a tak se sem cca jednou denne vracim a ctu co je novyho :o) ja zatim nemam moc cim prispet, protoze se o mimco snazime teprve prvni mesic a nijak to nehrotime, takze panikarit zacnu az tak po par mesicich a to me tu pak asi bude plno :o)) no jen jsem chtela napsat, ze je moc fajn, ze tyhle stranky jsou a ze si tu clovek muze prijemne pocist nebo i pokecat :o) a taky jsem Vam chtela prispet jednim vyrazem do debaty.. kamaradi rikaji menstruaci "prijezd rude armady".. no to bude zas asi chlapskej vyraz, pac ja ho nikdy driv neslysela :o).
Mejte se fajn, Petra, 26 let (jako jmeno autora prispevku jsem radsi pouzila svuj nick, protoze uz sem pise nekolik Peter, tak abych se nekomu nepletla :o))
P. S.: Jo vlastne jeden malej dotazek bych mela.. jsem par dnu po ovulaci, takze uz se mi mozna nejaky mrne uhnizdilo nebo uhnizduje, muze mu ublizit kdyz pujdu hrat dneska vecer squash? Nejak se zacinam o sebe vic bat a starat :o)) Diky!
Předchozí