Ta reditelka je fakt husa a vzdycky byla. Manzel tam pred casem delal civilku, to jeste meli starou kuchyni a ten jidelnicek nebyval zdaleka tak pekny. Pamatuju se, jak mi prekvapovalo, ze opakovane deti maji k obedu oblozeny chlebicek, hamburger nebo pizzu /je to cca sest let zpet/. To mi prislo dost hrozny. Ted uz se s jidlem asi zlepsili, ale reditelka zustala:-( Dite bych do te skoly nedala, dovedete si predstavit, jak by takova rida resila treba sikanu? Jinak Pohlraich je super, jeho slovnik mi nevadi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.