| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Okresní nemocnice s poliklinikou

Ve Znojmě jsem rodila oba dva své syny.
Musím říct, že opravdu vše záleží na lidech. První syn se mi narodil ve tři hodiny ráho. Mého manžela poslali večer domů s tím, že ještě nejí jisté zda rodím a proto jsem ho u porodu neměla. Ale asistentka Vl. Hochová, která se mnou byla skoro celou dobu byla naprosto perfektní a strašně milá. Dostala jsem injekci proti bolesti a ze začátku jsem skoro pořád spala. Potom jsem byla ve sprše na míči. Klistýr mi sestřička nedávala, a ani se mě na to neptala, ale všechno proběhlo v pořádku. Můj první synek se na mě jen podíval svýma krásnýma velkýma očima a pak spal až do jedenácti hodin, zřejmě účinek anestezie. Tak na tento porod si stěžovat nemůžu.
Ten druhý byl horší. Přijeli jsme ráno, a po nutných vyšetřeních nás s manželem umístili do porodního pokoje. V podstatě si nás nikdo nevšímal, manžel mi dělal masáž zad a když sla sestra kolem, tak se velmi divila, že to pomáhá. bolesti se rychle stupňovali, ale já jsem nebyla dostatečně otevřená. Sestře jsem říkala, že jsem byla už ráno na stolici, ale když jsem měla bolesti méně než minutové, přišla a řekla mi, že paní doktorka si přeje klistýr, tak jsem v téměř nepřestávajících bolestech odešla do kukaně na klistýr, který byl dost nepřijemný nejen kvůli bolestem, ale i proto, že jsem byla vyprázdněná již od rána a proto ze mě vyšla opět jen voda, kterou do mě nalili. ¨
když jsem už měla nutkání na tlačení, tak mě vyšetřili, a řekli, že stále nejsem dost otevřená, ale nechali mě lehnout si na "kozu" a doktorka mi prostřihla vak, aby vyšla plodová voda a poté konstatovala, že hlavička nemohla tlačit, kvůli vodě, která mi neodtekla, takže jsem se při porodu roztrhla tak, že doktorka mi ani nechtěla říct kolik mám stehů. Můj chlapeček byl moc veliký, takže i porod byl komplikovaný a zdlouhavý. Nakonec mi píchli nějakou injekci a doktorka řekla učnici, aby ji držela, když udělala něco špatně s tou jehlou, nevím co, tak ju doktorka seřvala, a já sem jí byla očividně ukradená, ale nakonec to dopadlo dobře.
žádné poučení a rady nic. a na šestinedělí to bylo stejné žádné rady, prostě maminko poraď si sama a nás neotravuj. To je jedno, že tě vše bolí, prostě ať ti to dítě neřve a hotovo.... A kromě toho Tatínci nemají na pokoji co dělat, takže když nemůžete chodit, máte prostě smůlu....
do Znojma bych rodit už nešla

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.