Rozhodně ho vyhoď, možná je špatně propečený a tak se zkazil. Chleba z domácí pekárny vydrží tak 5 dní, ale už není moc dobrý, je tvrdý (jako každý jiný chleba 5 dní starý). Většinou ho sníme daleko dřív. Po upečení ho zabalím do utěrky a nechám na mřížce zchladnout. Poté ho i s utěrkou zabalím do mikrotenového sáčku. Když chleba vyndám a krájím a zdá se mi, že je utěrka vlhká, tak ji vyměním za čistou suchou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.