| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Když to tady čtu tak je mě z toho špatně.Budu to brát obecně,tak si to nevztahujte na sebe.
Pořád se tady řeší krize,špatná životní úroveň,málo peněz,přivýdělky a brigády.Jenom si každý druhý stěžuje a naříká jak je vše špatné a ten výsledek tady vidíte každý sám.když dobrovolně lidé vyhazují peníze z okna tak pak se nesmějí divit,že je úroveň taková jaká je!!!! A jsme zpět u té gramotnosti národa.Lidé bohužel raději platí jak něco dělají.A nemyslím,že je složité udělat průzkum kde a za kolik se dá něco pojistit.jenže to by se lidé museli zvednout od počítače a to bude asi ten problém.
proto zde uvedu ceny za které dělám pojištění na auta já a pokud se to bude někomu zdát výhodné,může mě kontaktovat a já mu rád pár tisíc ušetřím.A konec konců nebudete muset zvedat své pozadí od počítače,dá se to zařídit po mailu a smlouvu posílám poštou.Stejně tak bych rád udělal porovnání i havarijního pojištění pokud ho máte.Velice často u nás stojí povinné a havarijní stejně nebo méně jak zde od vás uvedené pouze povinné ručení!!!!
Takže ceník.Napíšu první obsah motoru,první cena je pro menší města a vesnice a druhá cena pro krajská a bývalá okresní města.
Do 1000 ccm - 1257 Kč - 1393 Kč
1000 - 1250 ccm - 1543 - 1709
1250 - 1350 ccm - 1647 - 1826
1350 - 1650 ccm - 2390 - 2649
1650 - 1850 ccm - 2430 - 2693
1850 - 2000 ccm - 3454 - 3827
2000 - 2500 ccm - 3707 - 4108
nad 2500 ccm - 5223 - 5788

Lze to i levněji ale vzal jsem vyšší plnění 54/54 milionů.

Pokud by to teda někoho zajímalo máte toto možnost získat a nedělat pojišťovnám sponzora když z toho stejně nic nikdy nebudete mít!!!!
~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.