Kdysi jsem dělala v laboratoři dentálních materiálů v Safině a rovněž jsem se seznámila se závěry, které zjistili v ústavu kovových materiálů na VŠCHT a výsledek je, že amlgám mám nepřekonatelné výplňové vlastnosti a ani v hodně kyselém prostředí neuvolní tolik rtuti, aby to nečemu uškodilo. Ale to jsou informace již staršího data a možná, že nějaké nové výplně se už amalgámům blíží.
U amalgámu je důležité, aby se jednalo o amalgám připravený z kapsle, ty mají lepší vlastnosti, mají jiné složení.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.