Adrí to je krásný ty výtvory ty jsi šikulka to Tě Míša nechal?:)). Plakal docela dlouho, chudák se z toho počůral a pak měl obě ručičky sevřený v pěst , jak malé miminko. Jsem ted cetla, ze maji deti mnohem mekci kosti a vubec teda nevim, jak by takova zlomenina mohla vypadat.
Mne se takhle jednou stalo, ze jsem si zavrela prsty tady do dveri u vchodu a zlomila jsem si je. Tak nevim jestli mam plasit, ja nejsem zrovna ten typ co bezi s kazdym "bebickem" k dr. navic po zkusenostech s tou chirurgii tady.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.