To ona ví a taky jsem jí to řekla. Ale sama si neumím představit situaci, kdy mi lékař řekne, že je zde nějaké riziko a že jsou potřeba vyšetření z plodové vody. To je ona stresová situace, kdy je uvedena do nejistoty, že něco může být v nepořádku. A navíc ona je velmi citlivá a umí si představit, jak se miminko může cítit při tom odběru. Kromě toho o sobě ví, že je "programovatelná", jak sama říká všechno do sebe vtahuje jako houba a tím si může přivodit také komplikace od jiných lidí.
Já to znám, jsem také programovatelná, a byla jsem celý život, a tak jsem nyní moc ráda, že to moje děti přežily ve zdraví. Tím programováním jsem ale nabyla zkušenosti od jiných lidí, a tak jsem si včera sama na sobě mohla zažít to, co zažívá to její miminko - byla to velká ztráta životní energie- ze strachu, najednou nemá sílu žít. Najednou mi byla velká zima a musela jsem si jít lehnout na svě hodiny- cítila jsem velký chlad v oblasti ledvin a v ledvinách je ukryta životní síla. Prostě já jsem ten odběr plodové vody prožila s miminkem a věřte tomu nebo ne, opravdu to nebyla procházka růžovou zahrádkou. Miminka vám to říci nemůžou a tak vám posílají vzkaz skrze mě. Jestli mi uvěříte nebo ne je druhá věc.
Odběr plodové vody mají za sebou a včera jsem s kamarádkou mluvila a dnes dostane výsledky. Ona si myslela, že na ně bude čekat do vánoc. Věřím, že láska rodičů dokáže tohle trauma miminku překonat, ale to ukáže čas. Kdo ví, kde jsou skutečné příčiny některých anomálií v chování dětí a různých dysfunkcí.
Kromě toho již ví, že čeká chlapečka a to je pro ni povzbuzení, protože ví, že její přítel ho přijme lépe než holčičku.