| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nemyslím, že je to o tom ,, mít nos nahoru,, - pouze o určení priorit.
V pomyslném žebříčku je pro mě i kvalita potravin velmi důležitá, když opomenu to, že ,, sladkosti,, jsou zbytečené a k životu nepotřebné, tak je jím já a občas i můj syn - bylo by pokrytecké mu je nedat, s tím, že jsou nezdravé a sama bych je jedla.
Každopádně bych vždy raději koupila jednu kvalitní věc než více levných . Ve svém okolí mám jednu kamarádku, která má s rodinou malé příjmy ( v současnosti mateřskou + plat manžela , který je cca 25.000,- a mají 2 děti) a její případ je ten, že raději koupí více levného než jednu kvalitní věc ( ať už jde o cokoli ).
Neodsuzuji - je to její volba, do které mi nic není, mohu pouze vyjádřit svůj názor.
Na své potřeby jsem si vždy dokázala vydělat, tak nevidím proč bych si nedopřála ,,kvalitu,,.
Vždy bych raději volila kvalitní potraviny před množstvím či nákupem jakýchkoli zbytečností - další boty , kabelka, ...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.