| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Při nákupu v Globusu kluk ze spodu pozoroval, jak se pohybuje pás pro posun zboží k pokladně (dole pás jede ve směru od pokladní, pak zajede za lištu a objeví se nahoře, kde se nakládá zboží a pás jede naopak k pokladní). Vyndavala jsem věci na pás (v tu chvíli dítě snadno spustíte z očí a nebezpečí na místě volně přístupném zákazníkům nečekáte), najednou řev a kluk měl ruku vtaženou do konstrukce pásu, na konci za lištou. Přiložil ruku k pásu a vtáhlo mu jí to do asi 2-3 milimetrové škvíry (ani vedení Globusu, ani policajti, ani já když jsem to viděla jsme nechápali jak se to mohlo stát, nicméně stalo se to, je to na záznamu z kamery). Pokladní pás zastavila, ale prstíky nešly vytáhnout, musela jsem vší silou zatáhnout. Hrozně jsem se bála, co vytáhnu a jestli prstíky vůbec mít bude, taky abych mu je neutrhla, malej se při tom vytahování bolestí svíjel na zemi. Naštěstí měl jen uštíplý kousek kosti, skřípnutou krvavou kůži, modřiny a raky má přes celé nehty. Na pravé ruce, léčení 26 dní, nemluvě o nočních děsech, které následovaly. Jde mi o to, že lidi za náma ve frontě mi řekli, že to tam vidí podruhé během měsíce a sestřičky v nemocnici mi řekly, že tam nedávno se stejným úrazem měly holčičku a taky z Globusu. Globus se však vyjádřil tak, že se to v jejich 14 marketech za 7 let existence dosud nestalo, Policie nezjistila ničí zavinění, neboť pokladny mají platnou homologaci a nebyly na nich provedeny žádné nepovolené úpravy. Dostaneme tabulkové bolestné necelých 2000 Kč, ale nikdo s tím pásem nic dělat nebude i přes mou žádost, takže se dá předpokládat, že se to tam stane i dalšímu zvídavému dítěti. V Makru, Hypernově, Albertu, DM, Flopu - všude kde jsem se dívala mají zespodu kryt, v Globusu nikoliv. Ráda bych se spojila s někým, komu se to taky stalo, abychom je donutili dalším úrazům dětí zamezit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.