máme dva klučiny,vybrat jména nebylo vůbec jednoduché,manžel je národností z Ukrajiny,tak jsme chtěli,aby jména byly oboustranné.Prvního syna jsem vybrala já - Adámek,to jméno jsem měla vybrané ještě jsem ani těhotná nebyla,druhé dítě jsem nechávala na manželovi.Tak ze začátku to byl Maxim,Valentin,Denis-Ukrajinská jména - pokaždé když přišel a oznámil to rodině - české - tak moc ovací nesklízel. Nakonec sám z ukr.jmen ustoupil a vymyslel malému typické české Tomášek. Naši jsou spokojeni,ale jeho rodina si tohle jméno nemůže pořád zapamatovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.