Ještě jsem chtěla říci, že spojení se svou dělohou a tedy se svým ženstvím ztrácíme tím, že jdeme proti sobě, že se obětujeme a zapíráme samy sebe. Já jsem do té práce po první mateřské dovolené šla z toho důvodu, protože můj manžel tenkrát nevydělával dost peněz. Chtěli jsme si vylepšit náš rozpočet. Nejen že to bylo k ničemu, protože dcerka měla často rýmu a stejně jsem s ní byla doma, ale já jsem měla velké výčitky svědomí z toho, že ji dávám do jeslí. Já jsem udělala něco, co bylo proti mému nejhlušímu přesvědčení. Manžela jsem takto "rozmazlovala" celý život a hádejte jak to nakonec dopadlo?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.