Ahojky Ivus i ostatni holky,
to je teda fakt koza ta doktorka, pokud to pujde, tak ji urcite vymen, prece se nebudes 9 mesicu stresovat nadavanim od nekoho kdo by Ti mel pomahat a ne Ti ublizovat. Jezis ta doktorka by snad mela mit rozum, ne? No, asi nema.. to nase zdravotnictvi obcas za nic nestoji :o((. Snad budes mit vic stesti alespon s tim gynekologem v Ol. Ja mam nastesti gynekologa, ktery je znamy moji rodiny, takze az budu jednou tehotna, nebude me snad lekar stresovat jako Tebe. Je to moc fajn clovek, ale je z Kladna, takze i kdyz bych Ti ho rada doporucila, mas to trochu vic z ruky..:o) No tenhle mesic asi jeste tehotna nejsem, vcera jsem nekde vycetla, ze pry kdyz otehotnim, teplota mi v pocatku neklesne pod 37 stupnu a tak jsem se hned merila a 37 teda zdaleka nemam :o). A do tety mam jeste tyden, takze nevim jestli se nam zadarilo hned napoprve, asi ne. Jak jsi na tom byla s teplotou Ty v prvnich tydnech tehotenstvi? Nevis, jestli je to s tou teplotou pravda? Clovek taky nemuze verit vsemu co nekde vycte, ze :o)). K tem riflim s laclem.. co zkusit nejakou firmu co prodava obleceni pres internet? Treba bys neco sehnala.. no je otazka jestli nez Ti to poslou, nebudes treba potrebovat vetsi cislo :o)).
Preju pekny den a pevne nervy s doktorama!
Petra
Předchozí