Tak já teda úchylů taky pár potkala... Nejhorší vzpomínky mám na našeho matikáře na gymplu (podotýkám, že jsem chodila na sedmiletej gympl a tohle se dělo už od té šesté třídy, a to nám bylooo... emmm.. 11 let)
Já jsem teda unikla, protože jsem huba nevymáchaná a byla jsem dostatečně drzá a na pozvání do kabinetu vždycky slyšel něco natolik drzého a jízlivého, že ho to asi po roce přestalo bavit. Ale pár spolužaček neuniklo... Nikdo se o tom samozřejmě nechtěl bavit, ale u asi dvou šlo o ošahávání, líbání a spol. A u dvou vim, že došlo i ke styku... A přitom to byl šedesátiletej nechutnej humusák, co kouřil 40 marsek denně!
No a pak pár ošahávačů.
Jeden odhalovač na Petříně - ten mi přišel spíš vtipnej.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.