Moje zubařka mi vždy řekne, co je na pojišťovnu, co ještě můžu mít a někdy dražší mater. doporučí, jindy řekne, že stačí na kasu . Zdarma injekce, vždy mě dopředu řekne cenu. Když mi dělala korunku, tak jsme se zakecaly a já jsem odešla bez placení, doma jsem si to uvědomila a volala do ordinace a řekla mi: moje chyba, nedala jsem účtenku.Až jsem jela do města, zaplatila jsem a dostala účet a byla na to i záruka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.