Díky všem za příspěvky. UTZ dopadl na výbornou. Dow.s. se nepotvrdil. Chci ještě jen reagovat: Jestli bychom si miminko nechali,tak nad tím jsem opravdu nepřemýšlela (když jsem psala do diskuse), v tu chvíli mne zajímala jen otázka testu a zkušenosti jiných. Tohle bych opravdu řešila,až by situace nastala. A jak ?, Vám teď z gauče nedokážu říct a je to vše o nevědomosti. Neznám děti s tímto postižením a ani nikoho v mém okolí. Rozhodně bych se snažila si sehnat co nejvíce informací,setkat s rodinami a poznat co vlastně dow.s. znamená. Takže ještě jednou díky všem a přeju hezké vánoce, hlavně zdraví a lásku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.