Eta Siesta, mám ji už šestý rok a jede pořád bezchybně a bezporuchově, a to je v zápřahu skoro pořád. Dělám v ní těsta, jak kynutá, tak na vánoční cukroví... Peču v ní chleba, občas vánočku... Jsme 4 a stačí nám, jen občas si říkám, že by se mi hodila kdyby byla dvojitá -myšleno dvě nádoby a v každé by se dělalo současně něco jiného - teď v ní třeba dělám kynuté těsto na kakaový a jablečný závin a potřebovala bych zároveň i péct chleba
A co by se mi opravdu ještě hodilo by bylo, kdyby po dopečení chleba začala ochlazovat, aby nebylo nutné chleba hned vyklapnout a nemusela jsem se kvůli němu třeba vracet z procházky... Stejnou pekárnu má naší zásluhou už i tchýňka, i moje maminka a rozhodně si nestěžují
Jo a co je její předností- dostupnost náhradních dílů. Před pár týdny jsem "zapomněla" v chlebu zapečnenou hnětací metličku a zařízla jsem ji do kráječe chleba. Kráječ vydržel, ale metlička byla od tý chvíle jen ke vzteku, protože se hodně chytala do těsta... takže jsem volala na místní prodejnu Etu a za 40 Kč jsem koupila novou.
Ještě klad pekárny je, že má tuším na 14 hodin možnost odkladu pečení, což je super třeba na peční přes noc.