Přidat odpověď
ano, ja jsem v dubnu prisla o mimco ve 23tt:-(( pitva sice probehla, ale nijak zvlast plod nezkoumali, neb tam bylo spousta dalsich duvodu, proc se to stalo, takze se na to zkratka vykaslali a navic, plod byl uz ve znacnem stadiu rozkladu a slovem "autolyza" byla prospikovana cela pitevni zprava. Mimco jsem totiz porodila mrtve v sobotu a jelikoz byly velikonoce, tak pitvu delali az v utery, mozna pozdeji...a to mi doktor rikal, ze kdyz ze me malou vyndal, ze uz byly zanetem zasazeny nozicky, takze mi vlastne moje holcicka shnila v brise...uf...bylo to narocne i potom, neb nasledovaly komplikace, celkova sepse a nakonec jsem rada, ze jsem to prezila alspon ja. A o moji holcicku jsem bojovala posledni dva mesice v nemocnici, krvacela jsem z vcestne placenty a k tomu mi tvrdlo bricho, ale neotvirala jsem se...a ja uz byla naprosto vyrizena a ta moje mala potvurka vzdycky na UTZ delala premety, jako by se vubec nic nedelo...
A trombofilni mutace nezjistuji genetici? my totiz jdeme na genetiku a na reprodukcni imunologii. Myslis, ze mam zajit zvlast i na hematologii?
Předchozí