Přidat odpověď
Milá XY, děkuji za reakci, s těmi názory se plně shoduji. Zvláště pro děti je nevhodné, aby koukaly na nahé lidi. A otázka vzrušivosti u mužů, je dobré, když má žena k tomu rozumný přístup. 95% mužů to určitě není příjemné a je určitě netaktní, když se nějaká puberťačka začne takovému mladíkovi posmívat. Dospělá žena má mít pochopení a muž má zas mít určitou slušnost, tj. neprocházet se apod.
Lence - já si myslím, že jsem byl v tom věku zastydlejší než Vy. Kluci dospívají později a ve 12 jsem vůbec nevěděl, co je ejakulace. Kupodivu i jako muž jsem v dětství určité věci zažil, ale nechci je popisovat. Nebezpečí vůbec nečíhají jen na holčičky, ale i na kluky, to musí rodiče vědět. Exhibicionistu někdy v životě asi potká většina žen. Ale i tak si myslím, že tímto trpí jen menší procento mužů. Pokud nejde o jinou deviaci, tak jsou tito lidé neškodní. Nevadí mi, když lidi doma použijí nějaký vulgárnější výraz v oblasti sexu. Ale na veřejné diskusi se to nehodí, ale to jste nějak akceptovala. Jinak má výtka vůči zcela detailnímu popisu, ta by měla asi v první řadě do rubrik všelijakých černých kronik. Já jsem do maturity v 19 neviděl nahou ženu (naživo), ale to myslím většina spolužáků. Holky ne, ty měly sex. zkušenost už na sš, aspoň některé. Ale dnes to vidím kupodivu lepší začít trochu později.
Předchozí