Teplý chleba vůbec nejíme, protože když nakrojí teplý, tak se může zdrcnout, ne?
to bych věřila, že je pak hnusný... Navíc to chce opravdu vychytat chleba, který vám chutná. Já mám asi štěstí, ale fakt chleby, které jsem zatím kdy pekla nám chutnaly hodně, ale stejně největšího favorita máme stabilně chleba od pana Františka - mám ho ještě tady z Rodiny před šesti lety - ten jsem pekla roky než jsem začala zkoušet další z Dámy
Taky to chce najít, jestli máte raději víc propečený nebo míň propečený... Vím, že třeba známá pekárny všeobecně po jejich zkušenosti haněla a pak když u nás ochutnala chleba tak žasla, jak dobrý může být... Měla jednometličkovou pekárnu "no name" a prostě její chleba se našemu prý vůbec nemohl rovnoat, tak asi opravdu to chce brát jen osvědčené značky, nebo je to pak hodně o štěstí