| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Deny, a co bys jako chtěla dělat? Tak buď to přehlídni a voď děti do obchodu, kde je ožralá prodavačka a dobře si spočti kolik ti má vrátit, anebo když ti to vadí, tak choď jinam. Můžeš jí navrhnout léčení, můžeš komentovat její stavy nahlas, můžeš jí říct že jí tam pošleš kontrolu nevím odkud atd...
Ovšem jak znám alkoholiky, tak tyhle argumenty na ně fakt neplatí, měli jsme stejnou majitelku obchodu ve vesnici kde jsme měli chatu a nakonec to dopadlo tak, že se jednou ožralá nabourala, naštěstí se nikomu jinému nic nestalo a ona skončila na vozíku v rehabiliťáku a pak ji šoupli do domova důchodců, protože rodina ji doma nechtěla.

Jako mně osobně opilí lidi v práci vadí, takže ano, kdybych zjistila že je opilý můj lékař, tak jdu k jinému, co je na tom zvláštního? Přece snad dobrovolně se nikdo nenechá ošetřit od někoho opilého, nebo jo??? Srovnání s prodavačkou podle mně teda trochu kulhá, ale samozřejmě že mi vadí i opilý lékař, řidič autobusu apod... považuji to za horší situace než prodavačku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.