Raďulko, myslím, že jsi to trošku přepískla, ne? Vůbec jsi nepochopila jak jsem to myslela. Já když jsem někdy sama doma a mám chuť na skleničku, tak si klidně dám. Ale občas se prostě stane, že cítím i tu jednu. Toho se prostě leknu. Starší syn trpíval na laryngitidy a vím jak strašné to je a představa, že se to stane zrovna v této situaci, je děsivá. Chápeš??? Nikde jsem nepsala o tom kdo co má a nemá dělat, jen o svých pocitech, čeho se já bojím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.